3 December 2023
  • 3 December 2023

Ședința Consiliului Director al FRV din 15 martie 2022

By on 16 March 2022 0 3902 Views

Marți, 15 martie, a avut loc prima ședință a Consiliului Director al Federației Române de Volei în formula decisă de votanți la alegerile din 2020, după ce instanța a confirmat, în urmă cu trei săptămâni, componența acestuia.

În cadrul ședinței, s-a analizat activitatea FRV de la ultima întâlnire a membrilor, care până acum s-au întâlnit doar în ședințe informale.

Au fost prezentate loturile naționalelor de juniori I și de juniori II, atât la masculin, cât și la feminin, echipe aflate în pregătire pentru calificările la Campionatele Europene.

Au fost prezentate și aprobate Contractele de Activitate Sportivă pentru colectivele tehnice ale loturilor naționale.

A fost aprobată componența nominală a Colegiilor și Comisiilor Federației Române de Volei: Colegiul Central al Antrenorilor, Comisia Centrală a Observatorilor, Colegiul Central al Arbitrilor, Comisia Națională de Volei pe Plajă și Volei pe Zăpadă, Comisia Centrală de Competiții, Legitimări, Transferări și Clasificări.

A fost aprobată înființarea Comisiei de Comunicare și Media și a Comisiei de Marketing și Dezvoltare.

S-au prezentat detalii despre desfășurarea Turneului Final Four al Cupei României la volei feminin de la Mioveni (19-20 martie) și despre Campionatul Național de Volei pe Zăpadă care se desfășoară în aceste zile la Straja.