3 June 2023
  • 3 June 2023
  • Home
  • Noutati
  • Avancronica etapei a 19-a a Diviziei A1 (f). Două partide sunt în București. Luni avem un meci televizat

Avancronica etapei a 19-a a Diviziei A1 (f). Două partide sunt în București. Luni avem un meci televizat

By on 19 February 2022 0 2284 Views

După mult timp, avem o etapă completă în Divizia A1 la volei feminin. Cinci meciuri sunt programate sâmbătă, al șaselea urmând să aibă loc luni și să fie transmis în direct la TVR 3.

Runda va fi deschisă de două partide care vor avea loc la ora 14.00. La Bacău, Știința va primi replica echipei campioanei, CSM Târgoviște, formație care pornește ca favorită nu doar prin prisma palmaresului recent, ci și a nivelului de joc arătat în acest an.

În sala Dinamo, de la aceeași oră, gazdele vor întâlni pe ACS Volei Cristina Pîrv Turda, într-un meci care se anunță interesant prin faptul că se întâlnesc două dintre echipele care au atins o formă bună în ultimele etape.

De la ora 15.00, la Craiova, CSM Lugoj vine decisă să demonstreze că nu degeaba ocupă locul 4 în clasament. Oaspetele pornesc cu prima șansă în fața nou-promovatei care a făcut însă mereu meciuri bune pe propriul teren.

De la ora 16.00, la Cluj-Napoca, se va disputa partida care ar putea fi cea mai echilibrată din această zi. Fără victorie în campionat după 18 partide, gazdele vor încerca să profite de problemele avute de Dacia Mioveni în acest an și să termine meciul cu hora bucuriei.

Ziua de sâmbătă se va încheia cu întâlnirea de la ora 18.00, dintre Rapid și Volei Alba Blaj. Oaspetele nu mai au voie să facă pași greșiți pentru a rămâne cu șanse neschimbate în lupta pentru titlu, dar Rapidul nu este o echipă care să se lase învinsă atât de ușor. În plus, în sala Giulești formația bucureșteană devine și mai periculoasă.

Etapa a 19-a se va încheia luni cu un meci care va fi transmis în direct la TVR 3. De la ora 18.00, CSO Voluntari și CS Medgidia se vor întâlni în cea mai tare confruntare a rundei, cea care va pune față în față formațiile clasate pe locurile 3, respectiv 5.

Divizia A1 (f) – Etapa a 19-a

Sâmbătă, 19 februarie

15.00 SCMU Craiova – CSM Lugoj

14.00 Știința Bacău – CSM Târgoviște

18.00 Rapid – Volei Alba Blaj

14.00 Dinamo – Cristina Pîrv Turda

16.00 U Cluj – Dacia Mioveni

Luni, 21 februarie

18.00 CSO Voluntari – CS Medgidia – în direct la TVR 3

  Noutati