6 December 2023
  • 6 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • ”Baby Volei Festival” la Complexul Sportiv de la Izvorani

”Baby Volei Festival” la Complexul Sportiv de la Izvorani

By on 13 October 2023 0 472 Views

FEDERATIA ROMANA DE VOLEI anunță organizarea “BABY VOLEI FESTIVAL” pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 7-9 ani în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023 la Complexul Sportiv Izvorani. 

Cheltuielile de cazare, masă și tot ce implică desfășurarea acțiunii sunt suportate de F.R.Volei  pe baza unui buget propriu. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către echipele participante!

Pentru desfășurarea “BABY VOLEI FESTIVAL” sunt așteptate 10 echipe de copii (fete și băieti), formate fiecare din 8 sportivi, plus un antrenor.

Primele 10 echipe care se înscriu pe adresa frvolei@frvolei.ro vor participa la festival. Înscrierile se primesc până pe 6 noiembrie 2023.

Proiectul vizează:

-promovarea şi dezvoltarea voleiului, prin atragerea copiilor din clasele primare spre practicarea acestui sport, lărgirea bazei de selecţie, implementarea unui program unitar de antrenamente, angrenarea copiilor cu vârste cuprinse între 7-9 ani în diverse competiţii specifice vârstei lor, creşterea numărului de potențiali sportivi legitimaţi şi, nu în ultimul rând, creşterea numărului de profesori/antrenori cu specializarea volei. 

-în secundar încearcă să devină un mod de joc specific voleiului, la clasele primare, în cadrul lecțiilor de educație fizică, prin introducerea lui în programa scolară.