30 September 2023
  • 30 September 2023
  • Home
  • Programari nationale si informatii
  • Consfătuirea Anuală a Arbitrilor a avut invitați de marcă: președintele Comisiei de Arbitri a CEV, Zorica Bjelic, și arbitrul internațional Juraj Mokry

Consfătuirea Anuală a Arbitrilor a avut invitați de marcă: președintele Comisiei de Arbitri a CEV, Zorica Bjelic, și arbitrul internațional Juraj Mokry

By Andrei Constantinescu on 19 September 2022
0 672 Views

90 de arbitri care vor oficia la meciurile din Divizia A1 și din Divizia A2 în sezonul 2022/ 2023 au participat, în perioada 16-18 septembrie, la Cluj-Napoca, la Consfătuirea Anuală a Arbitrilor Români de Volei.

Întâlnirea a avut doi invitați de marcă: doamna Zorica Bjelic, președintele Comisiei de Arbitri din cadrul CEV și domnul Juraj Mokry, unul dintre cel mai bine cotați arbitri internaționali din voleiul actual.

Doamna Zorica Bjelic le vorbește arbitrilor români la Consfătuirea de la Cluj-Napoca

În prima zi, cei doi invitați speciali, dar și oficialii prezenți la întâlnire, au fost într-o vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca, unde a avut o întâlnire cu vice-primarul Dan Tarcea, care le-a transmis mesajul de bun venit din partea primarului municipiului, domnul Emil Boc.

În audiență la Primăria Municipiului Cluj-Napoca

În seara zilei de vineri, cei doi invitați de marcă au avut o întâlnire cu arbitrii internaționali români, cărora doamna Zorica Bjelic le-a prezentat subiecte legate de activitatea Comisiei de Arbitri a CEV și despre viitoarele strategii din arbitrajul european.

Staff-ul FRV alături de cei doi invitați de marcă

În timpul celei de-a doua zi a seminarului, care a fost deschis de vice-primarul Municipiului Cluj-Napoca, doamna Olah Emese, doamna Bjelic și domnul Mokry au prezentat materiale interesante despre arbitrajul la competițiile de top. Ziua s-a încheiat cu examenul teoretic anual susținut de arbitri.

Poza de grup a arbitrilor prezenți la Consfătuirea Arbitrilor de la Cluj-Napoca

Consfătuirea Arbitrilor s-a încheiat duminică, atunci când a avut loc o sesiune foarte interesantă, care a constat în discuții despre aspectele tehnice ale sezonului competițional ce stă să înceapă.