3 October 2023
  • 3 October 2023
  • Home
  • Noutati
  • CSM Lugoj a cucerit Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului

CSM Lugoj a cucerit Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului

By on 23 October 2022 0 392 Views

CSM Lugoj a avut un weekend de vis la Mioveni. Echipa a reușit să cucerească trofeul Supercupei României la volei feminin.

În finala disputată duminică, la Mioveni, și transmisă în direct la TVR 3, CSM Lugoj a învins cu scorul de 3-0 (25-21, 25-23, 25-22) pe CSO Voluntari, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute.

Cu 22 de puncte, Ruban, una dintre extremele învingătoarelor, a fost cea mai bună marcatoare a meciului. Ea a fost urmată de compatrioata sa, Aliona Martiniuc (9 puncte).

Au jucat pentru CSO Voluntari: Chausheva (9), Uattara (9), Nneka Onyejekwe (8), Hippe (8), Vukovic (6), Koprivica (3), White (3), Kapelovies (2), Motroc (2), Babaș (1), Vereș (libero). Nu au jucat: Vicet Campos, Kosinski (libero). Antrenor: Milan Ljubicic.

Au jucat pentru CSM Lugoj: Ruban (22), Martiniuc (13), Gemănariu (9), G. Popa (8), Bezhandolska (5), Grbic (2), Străchinescu (1), Popovic (libero). Nu au jucat: Rus, Anghelache, Ad. Popa (libero). Antrenor: Ugljesa Segrt.

Titlul de MVP a fost acordat componentei formației CSM Lugoj, Georgiana Popa.

Georgiana Popa a primit trofeul cuvenit MVP-ului Supercupei României din partea Ministrului Sportului, Eduard Novak

Partida a fost urmărită de la tribuna oficială, de Ministrul Sportului, domnul Eduard Novak, care a acceptat invitația conducerii Federației Române de Volei pentru a asista la acest meci. Mai mult, a făcut și premierea echipei învingătoare, alături de primarul orașului Mioveni, domnul Ion Georgescu, și de președintele Federației Române de Volei, domnul Adin Cojocaru.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, le premiază pe câștigătoarele Supercupei României