24 September 2023
  • 24 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • CSM Târgoviște a fost învinsă de Eczacibaşi Istanbul în etapa a cincea a Ligii Campionilor (f)

CSM Târgoviște a fost învinsă de Eczacibaşi Istanbul în etapa a cincea a Ligii Campionilor (f)

By on 2 February 2023 0 335 Views

Eczacibaşi Istanbul a fost prea puternică pentru CSM Târgoviște în etapa a cincea a Grupei E a Ligii Campionilor, dar echipa noastră a făcut un meci bun.

CSM Târgoviște a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-22, 25-14, 25-23) de formația condusă din teren de MVP-ul ultimelor două Campionate Mondiale, sârboaica Tijana Boskovic. Aceasta și-a trecut în cont 18 puncte, fiind cea mai bună marcatoare a partidei. De la echipa noastră, Todorova și Bjelica au reușit fiecare câte 8 puncte, cele mai multe.

Cu o singură victorie și 5 puncte adunate în primele cinci meciuri, CSM Târgoviște a ratat șansa de a mai ajunge pe locul secund, care duce în play-off-ul Ligii Campionilor, dar e sigură de ocuparea poziției a treia indiferent de rezultatul ultimul meci din grupă, cel de miercurea viitoare, de acasă, cu bulgăroaicele de la Maritza Plovdiv. Acest lucru înseamnă că formația antrenată de Giovanni Caprara va juca în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Au jucat pentru CSM Târgoviște: Todorova (8), Bjelica (8), Matei (7), Buterez (4), Ionescu (4), Zadorojnai (3), Mirosavljevic (2), Van de Viver (-), Orlandea (-), Bozicevic (libero). Nu au jucat: Calotă, Ciucu (libero). Antrenor: Giovanni Caprara.