24 September 2023
  • 24 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • CSM Târgoviște joacă azi, acasă, cu Eczacibași Istanbul, în etapa a cincea a Ligii Campionilor. Meciul va fi live pe Youtube și înregistrat la TVR 3

CSM Târgoviște joacă azi, acasă, cu Eczacibași Istanbul, în etapa a cincea a Ligii Campionilor. Meciul va fi live pe Youtube și înregistrat la TVR 3

By on 2 February 2023 0 380 Views

Sala Polivalentă din Târgoviște va găzdui joi un meci de gală: una dintre cele mai în formă echipe europene, Eczacibași Istanbul, va juca de la ora 18.00 contra formației CSM Târgoviște, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor.

La meciul care va începe la ora 18.00, intrarea spectatorilor va fi liberă, astfel că fanii voleiului sunt așteptați în număr cât mai mare, cu atât mai mult cu cât, în afară de a le susține pe vicecampioanele României, vor putea să o vadă la lucru și pe cea care a fost desemnată de două ori MVP-ul Campionatului Mondial, dubla campioană a lumii cu Serbia, Tijana Boskovic.

Indiferent de rezultatul meciului de azi, CSM Târgoviște nu mai are șanse de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, dar va fi cu siguranță prezentă în sferturile de finală ale Cupei CEV, fiind sigură de ocuparea locului 3 la finalul meciurilor din grupă.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube al Confederației Europene de Volei, AICI, dar și înregistrat, de la ora 00.00, pe TVR 3.