23 September 2023
  • 23 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă acasă de Volero Le Cannet în etapa a cincea a Ligii Campionilor

CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă acasă de Volero Le Cannet în etapa a cincea a Ligii Campionilor

By on 1 February 2023 0 248 Views

CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă pe propriul teren în etapa a cincea a Ligii Campionilor și a ratat șansa de a continua cursa în această competiție indiferent de rezultatul din ultima etapă.

Într-o partidă disputată la Târgu Mureș, CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă cu scorul de 3-1 (25-15, 25-20, 22-25, 27-25) de formația franceză Volero Le Cannet. În urma acestui rezultat, echipa noastră a ratat orice șansă de a mai ajunge pe locul secund al clasamentului și, implicit, de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor. Acesta va fi ocupat, indiferent de rezultatele din ultima etapă, de Le Cannet.

Volero Le Cannet a învins-o pe Volei Alba Blaj (FOTO: CEV)

În aceste condiții, miza campioanei României în continuare este câștigarea partidei din ultima rundă, care va avea loc tot în țară, contra formației ucrainene Prometei Dnipro. Dacă se va întâmpla acest lucru, atunci Volei Alba Blaj se va califica în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Revenind la meciul de la Târgu Mureș, acesta a fost echilibrat în cea mai mare parte, dar oaspetele au profitat de neatențiile formației noastre produse în momentele cele mai importante. Autoare a 19 puncte, Milenkovic a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre. Dar eroina partidei a fost Vita Akimova, de la Le Cannet, care și-a trecut în cont 32 de puncte, după ce în meciul din tur, câștigat de Volero cu 3-2, a reușit nu mai puțin de 43!

Au jucat pentru Volei Alba Blaj: Milenkovic (19), Russu (17), Dimitrova (15), Kocic (4), Axinte (3), Ioan (2), Boskovic (2), Mirkovic (1), Kossanyiova (-), Hord (-), Cojocaru (libero), Ispas (libero). Nu au jucat: Faleș, Cirkovic. Antrenor: Stevan Ljubicic.