23 September 2023
  • 23 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • CSM Volei Alba Blaj joacă miercuri, la Târgu Mureș, în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor

CSM Volei Alba Blaj joacă miercuri, la Târgu Mureș, în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor

By on 1 February 2023 0 308 Views

CSM Volei Alba Blaj va juca miercuri, de la ora 19.00, la Târgu Mureș, în etapa a cincea a Grupei B a Ligii Campionilor. Partida va fi în direct la TVR 2.

Adversara formației CSM Volei Alba Blaj va fi formația franceză Volero Le Cannet, care în prima etapă s-a impus cu scorul de 3-2. Acum, în partida programată la ora 19.00, în sala Polivalentă din Târgu Mureș, victoria campioanei României este obligatorie pentru a putea rămâne în cursa pentru calificarea în play-off-ul competiției.

În Liga Campionilor clasamentul se face în funcție de numărul de victorii și abia apoi în funcție de cel pe puncte. În acest moment, clasamentul Grupei B arată astfel: 1. Vero Volley Milano 4v (13p), 2. Volero Le Cannet 3v (8p), 3. Volei Alba Blaj 1v (4p), 4. Prometei Dnipro 1v (2p). Echipele din Italia și Ucraina au disputat deja partida directă din etapa a cincea.

Meciul de la Târgu Mureș va începe la ora 19.00 și va fi transmis în direct pe TVR 2. Intrarea spectatorilor este liberă. Pentru a rămâne în lupta pentru ocuparea locului secund, formația noastră este obligată să câștige meciul de diseară. În ultima etapă, Blajul va juca, tot acasă, cu Prometei.

Ocupantele primelor două locuri în clasament, plus, cea mai bună echipă clasată pe poziția a treia se califică în faza următoare a competiției. Celelalte ocupante ale locurilor 3 vor continua cursa în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Cea de-a doua reprezentantă a României în grupele Ligii Campionilor, CSM Târgoviște, va juca joi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Târgoviște, contra formației turce Eczacibasi Dynavit Istanbul. Meciul va fi transmis în direct la TVR.