6 December 2023
  • 6 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • Dănuț Pascu:” Galațiul e favorită, e campioana ultimilor cinci ani!”

Dănuț Pascu:” Galațiul e favorită, e campioana ultimilor cinci ani!”

By on 26 September 2023 0 269 Views

Antrenorul Craiovei vorbește despre duelul cu Arcada, din Supercupa României. ”I-am învins în finala Cupei, dar sezonul trecut aveam o echipă omogenă, în mare formă”

Supercupa României, la masculin, pune față în față pe 30 septembrie, în Sala Sporturilor Alba Blaj, campioana Arcada Galați și câștigătoarea Cupei României, SCM Craiova. Un duel între actualul selecționer al României, Sergiu Stancu, și fostul tehnician al României, Dănuț Pascu.

Antrenorul Craiovei crede că Arcada pornește din postură de mare favorită pentru că are un lot mai bun și un antrenor pe val.

Noi a trebuit să schimbăm tot lotul aproape, au mai rămas doar Călin și Diaconescu. Am avut o perioadă de transferuri foarte grea pentru că erau puțin jucători de valoare pe piață, iar cei care erau aveau salarii mari”, a explicat tehnicianul oltenilor.  Dănuț Pascu a continuat. ”Am avut și sincope în pregătirea noului sezon pentru că am avut accidentați, unii dintre jucători au venit târziu.Dar și așa, sperăm la un spectacol în meciul de la Blaj. Noi asta ne dorim, să jucăm bine și să lăsăm o impresie bună”.

Felicitări pentru oamenii din Blaj

Dănuț Pascu a declarat că are un mare respect pentru oamenii din Blaj, din Primărie, Consiliul Local Alba. ”Oameni cu suflet pentru sport, oameni care au făcut să se contruiască această sală, ceva care rămâne în urma lor. Pentru asta merită toată aprecierea”, a declarat tehnicianul.

SCM Craiova a jucat în această perioadă câteva meciuri de pregătire, la Zalău. A învins pe SCM Zalău, cu 3-2, pe Unirea Dej cu 3-2, dar a pierdut cu Știința Explorări Baia Mare, 2-3. ”Din păcate nu am avut ridicătorul, am suferit. Sper ca acum să fie mai bine”, a subliniat Pascu.

Arcada Galați-SCM Craiova (ora 16:00) va fi primul meci oficial jucat în noua sală din Blaj, polivalenta construită în parteneriat de Primăria Blaj și Consiliul Județean Alba. În cuplaj, de la ora 19:00, se va juca meciul fetelor între CSM Volei Alba Blaj și CSM Lugoj. Meciurile vor fi în direct pe TVR3.