1 December 2023
  • 1 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • Dinamo este vicecampioană națională! Sâmbătă se dispută ultimul meci din etapa a 5-a a grupei 1-4 a Diviziei A1 (m)

Dinamo este vicecampioană națională! Sâmbătă se dispută ultimul meci din etapa a 5-a a grupei 1-4 a Diviziei A1 (m)

By on 15 April 2022 0 543 Views

Dinamo a câștigat foarte clar meciul cu SCMU Craiova, din penultima etapă a grupei 1-4 a Diviziei A1 la volei masculin și și-a asigurat matematic medaliile de argint.

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0 (25-19, 25-19, 25-10) în fața unei formații oltene care a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest campionat. Chiar dacă la bucureșteni – care au fost și gazde ale confruntării – nu au jucat doi oameni de bază, universalul Gabi Cherbeleață și centrul Răzvan Mihalcea, ambii accidentați, asta nu a însemnat că înlocuitorii lor, Alex Ionescu, respectiv Goic, nu s-au ridicat la înălțimea meciului, dovadă fiind și scorul final.

În urma acestei victorii, Dinamo și-a asigurat medaliile de argint ale campionatului cu o etapă înainte de finalul sezonului. SCMU Craiova va avea în ultima rundă un meci direct pentru medaliile de bronz, în propria sală, contra Stelei. Acum, în clasament, oltenii ocupă poziția a treia, la două puncte în fața steliștilor.

Sâmbătă se joacă Steaua – Arcada Galați

În ceea ce o privește pe Steaua, aceasta va juca sâmbătă, în sala ”Mihai Viteazul” din Capitală, de la ora 17.00, contra Arcadei Galați, în ultimul meci al etapei a cincea a grupei 1-4 din play-off-ul Diviziei A1. Cum gălățenii joacă doar pentru onoare, pentru că ei au cucerit titlul de două săptămâni, partida are o mare importantă pentru gazde, care sunt obligate să câștige pentru a putea avea o șansă mai bună la ocuparea locului 3 înaintea meciului direct de care aminteam mai devreme, cu SCMU Craiova.

  Noutati