8 December 2023
  • 8 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • Dinamo și Arcada Galați joacă vineri, în direct la TVR 3, în deschiderea etapei a treia a play-off-ului

Dinamo și Arcada Galați joacă vineri, în direct la TVR 3, în deschiderea etapei a treia a play-off-ului

By on 31 March 2022 0 815 Views

Sorții au făcut ca Arcada Galați să aibă șansa de a cuceri al patrulea titlu consecutiv de campioană chiar pe terenul rivalei, Dinamo.

Dinamo – Arcada Galați, primul meci al etapei a treia a play-off-ului (grupa 1-4) Diviziei A1 la volei masculin va avea loc vineri, de la ora 16.00, și este unul care ar putea rezolva incertitudinile referitoare la noua campioană. Cu 11 puncte avans chiar în fața bucureștenilor, gălățenii au nevoie de doar două seturi pentru a declanșa hora bucuriei. Partida va fi transmisă în direct la TVR 3.

Neînvinși în fața dinamoviștilor în acest sezon – i-au întâlnit atât în sezonul regulat, cât și în sferturile de finală ale Cupei României – jucătorii antrenați de Sergiu Stancu pornesc favoriți și de această dată.

Celălalt meci al etapei a treia, Steaua – SCMU Craiova, se va disputa sâmbătă, de la ora 16.30, în sala ”Mihai Viteazul” din Capitală și va putea fi urmărită pe pagina de Youtube a CSA Steaua, AICI. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, 55, iar o victorie în această partidă ar însemna un pas important pentru cucerirea unei medalii. Steliștii încă nu au simțit gustul succesului în acest play-off, în timp ce oltenii au câștigat senzațional meciul cu Dinamo, din etapa a trecătă, când au revenit de la 0-2 pentru a se impune cu 3-2.

  Noutati