6 December 2023
  • 6 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • Divizia A1 (f): CS Medgidia se impune cu CS Știința Bacău pentru a doua oară în acest sezon

Divizia A1 (f): CS Medgidia se impune cu CS Știința Bacău pentru a doua oară în acest sezon

By on 25 January 2021 0 667 Views

Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began confirmă forma bună prin care trec și câștigă al doilea meci al turneului de la Medgidia în trei seturi.

                Începutul primului set a fost timid pentru gazde, Bacăul având inițiativa până la mijlocul setului atunci când în urma unui timeout Medgidia a redus din handicap și a trecut la conducere. A fost singura situație în care Bacăul s-a regăsit la conducerea jocului. Medgidia a revenit în joc la punctul 13 al primului set, a preluat conducerea meciului ca mai apoi să domine setul doi care la un moment consemna o diferență surprinzătoare (14-2) în favoarea Medgidiei. Al treilea set a mers în aceeași direcție, cu Medgidia dominând adversarele de la început până la final atunci când Loredana Hodorogea a închis meciul cu un blocaj superb. Scorul final a fost deloc surprinzător: 3-0 la seturi pentru Medgidia iar formația antrenată de Florin Voinea și Radu Began își consolidează locul 3 în clasament.

                CS Medgidia încheie fără înfrângere primul turneu al anului în timp ce CS Știința Bacău pleacă de la Medgidia cu o victorie (3-1 cu CSU Medicina Târgu Mureș) și o înfrângere (0-3 cu CS Medgidia).

                De la gazde Adriana Matei a fost principala jucătoare care a punctat pe tabelă, 15p, 1 as și 2 blocaje, Loredana Hodorogea 14p, 1 as și 2 blocaje, Andreea Ordeanu 13p, 2 ași și 2 blocaje. De remarcat evoluția libero-ului Mihaela Albu care a fost printre cele mai bune jucătoare ale Medgidiei pe faza de apărare alături de Andreea Petra și Loredana Hodorogea. Pentru Medgidia au mai punctat și jucat Diana Ariton, Larisa Vasilică, Petruța Orlandea, Jovana Gogić, Mihaela Jeremić, Cristina Miron, Marina Cojocaru și Elena Nanu.

                De partea Științei Bacău, Natašha Čikiriz confirmă forma bună de joc arătată în acest debut de an și încheie cu 16p și 2 blocaje urmată de Slavina Koleva cu 9p, 3 blocaje și Lorena Ciocian cu 5p și 2 blocaje. Pentru CS Știința Bacău au mai punctat și jucat Georgiana Faleș, Kinga Kasprzak, Magdalena Kuziak-Dzikowics, Kristina Guncheva, Alexandra Ciucu, Mădălina Airoaie, Iulia Matanie, Carmen Dițu, Karina Görbe, Ana Veljković.

                Pentru ambele formații următorul turneu din retur este programat la începutul lunii februarie, CS Medgidia va juca în turneul organizat de CSM Volei Alba Blaj în timp ce CS Știința Bacău se va deplasa la turneul organizat de CS “U” NTT Data Cluj.

                În cadrul turneului de la Medgidia au oficiat arbitrii Florin Dimachi și Octavian Diaconiță, observator federal Marian Stoica.

  Noutati