30 September 2023
  • 30 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • EURO 2023 / Greu, dar i-am dovedit! România a învins Croația și e în sferturi!

EURO 2023 / Greu, dar i-am dovedit! România a învins Croația și e în sferturi!

By on 8 September 2023 0 226 Views

VICTORIEEEEEEE! Și ce victorie! După două ore și jumătate de luptă, de urcușuri și coborâri, de reveniri, de mingi jucate cu inima, România este în sferturile de finală ale Campionatului European. Au trecut 38 de ani de când naționala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final.

Acum, alții sunt eroii. La Varna, România a învins Croația cu 3-2. Am condus cu 2-0 și am crezut că scăpăm fără emoții, că vom juca lejer în sferturi. Dar croații s-au trezit și au egalat. Ne-am ridicat încă o dat și în setul 5 nu le-am mai dat nicio șansă. Suntem valoroși, suntem buni, suntem români!

Au punctat pentru România: Alexandru Rață 30 de puncte, Adrian Aciobăniței 16, Robert Călin 13, Bela Bartha 10, Marian Bala 10, Andrei Butnaru 1, Mircea Peța 1, Filip Constantin 1, Robert Dumitru 1.

Felicitări băieților, antrenorului Sergiu Stancu, staff-ului tehnic. Cei care au contribuit la acest succes. Voleiul românesc trăiește, respiră. Au fost Turcia, Franța, Grecia, Croația.

Luni, jucăm la Varna, din nou, cu campioana olimpică, Franța! Va fi infinit mai greu decât în grupe, francezii nu ne vor mai trata de sus. Dar noi avem încredere în băieți. Suntem convinși că mai mulți suporteri vor veni alături de ei, vor fi în tribune pentru a trăi un moment istoric. HAI ROMÂNIA!