3 December 2023
  • 3 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • FINAL FOUR CUPA ROMÂNIEI (F) / Gata de marea confruntare!

FINAL FOUR CUPA ROMÂNIEI (F) / Gata de marea confruntare!

By on 12 May 2023 0 428 Views

Patru echipe, multă ambiție, multă determinare. Toate energiile canalizate pentru ultimul trofeu al sezonului.

CSM Volei Alba Blaj și CSM Lugoj se vor înfrunta în prima semifinală, sâmbătă, de la ora 16:00. O dispută între doi antrenori sârbi: Stevan Ljubicic, respectiv Ugljesa Segrt. Blajul pornește ca favorită, dar când e vorba de echipa bănățeană, nu poți fi sigur de nimic.

A câștigat cu Blajul în Supercupă, a ajuns în finala Challenge Cup, a obținut bronzul în acest sezon. Blajul are și ea o ediție reușită, încununată cu titlul de campioană, al 7-lea din istorie. Plus finala CEV Cup!

Le vom putea vedea la lucru în Pitești Arena pe Gergana Dimitrova, Jovana Kocic, Bojana Milenkovic, Iarina Axinte, Raisa Ioan, Nadja Ninkovic, Andra Cojocaru, Georgiana Faleș, Viktoriia Russu, Andrea Kossiyanova, Andreea Ispas, Jovana Cirkovic pe de-o parte, și pe Yelizaveta Ruban, Aliona Martiniuc, Andreea Gemănariu, Simina Străchinescu, Silvija Popovic, Veronika Bezhandolska, Ramona Rus, Tanja Grbic, Georgiana Popa, Adriana Popa, Daiana Roman, Marina Anghelache pe de altă parte.

Va fi spectacol, cu siguranță. Blajul visează la a cincea cupă, Lugojul și-o dorește pe prima!

Ultima șansă la un trofeu

A doua semifinală, de la ora 19:00, le va pune față în față pe Dinamo București și CSM Târgoviște. Va fi ultima șansă pentru ambele echipe de a juca o nouă finală. Târgoviște, echipa antrenată de campionul mondial Giovanni Caprara, a pierdut titlul, dar a făcut două partide de senzație în finala cu Volei Alba Blaj. Dinamo a eliminat pe Rapid București în sferturile Cupei României, iar apoi a bătut Voluntariul în meciul pentru locurile 5-6.

Iuna Zadorojnai, Rodica Buterez, Petruța Orlandea, Nikolina Bozicevic, Mira Teodorova, Ilka Van der Vyver, Daiana Calotă, Ana Bjelica, Adriana Matei, Alexandra Ciucu, Jovana Mirosavljevic vor să facă poze cu trofeul Cupei României lângă Turnul Chindiei. Pentru asta, în semifinale, vor trebui să le învingă pe Nathalie Lemmens, Gabriela Dan, Cristina Miron,Ana Marisa Radu, Tassia Teodoro, Beta Dumancic, Milica Tasic, Adina Roșca, Jelena Vulin, Dalia Vîrlan, Mihaela Pamfil, Mirela Shaphazova sau Bianca Guceanu. Fetele de la Dinamo sunt pregătite de sârbul Milos Gavrilovic. Toate premisele pentru un meci de mare atracție.

Vor fi tombole cu premii, se vor pune la bătaie mingi de joc și tricourile echipelor participante. Vă așteptăm!

Bilete online și la casieria Pitești Arena

Biletele pentru Final Four-ul de la Pitești se pot achiziționa online de pe siteul biletesmart.ro, iar în format fizic de la casele Pitești Arena, care vor funcționa după următorul program:

Sâmbătă, 13 mai: 12:00 – 19:30

Duminică, 14 mai: 15:00 – 18:30
Prețul unui bilet este de 20 de lei / meci. Elevii, studenții, pensionarii vor plăti 10 lei. Copiii sub 6 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.