30 September 2023
  • 30 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • GOLDEN LEAGUE (F) / Cehia-România 1-3 / Hora bucuriei la Ostrava!

GOLDEN LEAGUE (F) / Cehia-România 1-3 / Hora bucuriei la Ostrava!

By on 3 June 2023 0 233 Views

Naționala României a făcut un meci formidabil, în Cehia, la Ostrava, și s-a impus cu 3-1 (25-17, 15-25, 25-18, 25-18). E prima victorie în grupa B, în actuala ediție a Golden League pentru echipa antrenată de Guillermo Naranjo Hernandez.

Româncele au jucat cu multă determinare și au crezut în șansa lor de la prima minge. Am pus presiune tot timpul pe echipa gazdă, iar atacul a funcționat ireproșabil. România și-a ridicat nivelul jocului foarte mult în comparație cu meciul de debut, cu Slovacia. Și la preluare, și la serviciu, dar mai ales la blocaj!

Căpitanul Adelina Ungureanu (20 de puncte), Adriana Matei (15) și Elizabet Inneh (15) au fost principalele realizatoare ale ”tricolorelor”. Au mai punctat Raisa Ioan (7), Denisa Ionescu (5) și Ramona Postea (4). Joc foarte bun, în general, pentru toate fetele care au mai intrat pe teren. Liberoul Alexandra Ciucu a strălucit și ea, recuperând multe baloane. La final, fetele au făcut hora bucuriei în sala de la Ostrava, fiind clar echipa mai bună.

Felicitări fetelor și staffului pentru felul cum au pregătit acest meci! Urmează disputa retur, de la Pitești, cu Cehia, pe 8 iunie, de la ora 17:00! Vom fi alături de fete și vom striga din tribună, HAI ROMÂNIA!

Bilete pentru partida de joi, de la Pitești, găsiți pe https://biletesmart.ro/single-event/?id=40&location=2 sau la casele de bilete ale Pitești Arena!