23 September 2023
  • 23 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • Hotărârile Consiliului Director al FRV din data de 31 ianuarie 2023

Hotărârile Consiliului Director al FRV din data de 31 ianuarie 2023

By on 7 February 2023 0 1080 Views

1. A fost prezentată activitatea Federației Române de Volei de la precedenta ședință a Consiliului Director.

2. A fost aprobată desemnarea doamnei Gabriela Bulgariu ca persoana responsabilă cu implementarea prevederilor legale privind declarațiile de avere și declarațiile de interese ce trebuie depuse la nivelul FRV.

3. A fost aprobată angajarea – în urma concursului organizat la 27 ianuarie 2023 – domnului Corneliu Andrieș, în funcția de antrenor federal, începând cu data de 1 februarie. De asemenea, a fost aprobată organizarea unui concurs pentru postul de Referent.

4. A fost aprobată majorarea salarială a angajaților FRV, conform prevederilor legale în vigoare din 2023.

5. A fost prezentat bugetul FRV pe anul 2023.

6. S-a decis înaintarea spre discuție și aprobare în Adunarea Generală a propunerii ca prima licențiere a unui sportiv să poată fi făcută oricând pe parcursul campionatului, nu doar în perioada de transferuri.

7. S-au aprobat modificările operate în Statutul Observatorilor.

8. S-a aprobat înființarea unei Fundații a Voleiului Românesc, cu Federația Română de Volei unic fondator.

9. S-a aprobat afilierea la FRV a clubului CS Tonic București și schimbarea denumirii grupării CS Volei Marius Ciortea în CS Volei Viitorul Florești.

10. S-a stabilit ca, începând din faza a doua a campionatului, toate partidele televizate să beneficieze de sistemul video challenge. Taxa de analiză video va fi suportată în cote egale de ambele cluburi, care vor plăti câte 500 de euro fiecare.

În funcție de disponibilitatea sistemului video challenge, acesta se poate solicita și la alte meciuri din Faza I sau din Faza a II-a, de către orice echipă. Taxa de analiză video este de 1.000 de euro și va fi plătită de formația care solicită folosirea ei.