3 June 2023
  • 3 June 2023
  • Home
  • Noutati
  • Interes maxim din partea antrenorilor români pentru întâlnirea on-line cu Massimo Dagioni

Interes maxim din partea antrenorilor români pentru întâlnirea on-line cu Massimo Dagioni

By on 8 April 2022 0 559 Views

Antrenorul italian al formației CS Dacia Mioveni 2012, Massimo Dagioni (55 de ani), a fost invitatul celei de-a doua întâlniri on-line organizate în acest an de Federația Română de Volei și Colegiul Central al Antrenorilor.

Tehnician cu mare experiență în campionatul italian, acesta a prezentat o temă de maximă importanță în pregătirea jucătorilor indiferent de nivel: ”SERVICIU – aspecte tehnico tactice”.

Tehnicianul italian a vorbit și despre tehnica la serviciu

Timp de aproape două ore, tehnicienii români au putut urmări prelegerea antrenorului italian, care a ”disecat” în amănunt procedeul, cu planșe și materiale explicative. Federația Română de Volei îi mulțumește pe această cale lui Massimo Dagioni pentru participare și implicare.

Din acest an, Federația Română de Volei, împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor, și-au propus să organizeze periodic întâlniri on-line cu teme atractive și de noutate, privind perfecționarea profesională a tehnicienilor.

Serviciului plutitor i s-a dedicat un capitol aparte

La prima întâlnire, invitat a fost antrenorul formației CSM Târgoviște, Giovanni Caprara, campion mondial cu Rusia, în 2006 și de patru ori câștigător al Ligii Campionilor.

  Noutati