30 September 2023
  • 30 September 2023
  • Home
  • Noutati
  • TRANSFER (M) / Daniel Chițigoi a semnat cu campioana Europei!

TRANSFER (M) / Daniel Chițigoi a semnat cu campioana Europei!

By on 14 July 2023 0 359 Views

La doar 18 ani, Daniel Chițigoi a semnat cu tripla câștigătoare a Ligii Campionilor, formația poloneză ZAKSA Kedzierzyn-Kozle. Extrema naționalei României, Daniel Chițigoi a debutat în reprezentativa de juniori a României la 15 ani, evoluând la Campionatul European sub 17 ani! A fost printre cei mai buni realizatori la acel turneu.

Este fiul fostului internațional al României, Cristi Chițigoi, și nepotul regretatului Constantin Chițigoi, și el fost mare internațional. ”ZAKSA este un club cu o istorie bogată, unul dintre cele mai bune cluburi din lume. De aceea, sunt foarte fericit că mi s-a oferit o astfel de oportunitate și că pot face parte din lotul echipei ZAKSA Kedzierzyn-Kozle”, a declarat Daniel Chițigoi.

”Șansa să pot evolua în Liga Campionilor îmi oferă cele mai bune condiții de dezvoltare și perspectiva de a evolua la cel mai înalt nivel. Cred că în acest mediu voi putea să-mi dezvolt abilitățile astfel încât să pot ajuta echipa pentru a-și îndeplini obiectivele stabilite”, a mai declarat Daniel Chițigoi pentru site-ul noii sale echipe.  

Pentru Daniel este primul sezon în afara României. A mai jucat în în prima ligă din România la Titanii București (2019-2022) și Rapid București (2022-2023).

Mult succes la noua echipă, Daniel!