8 December 2023
  • 8 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • Turneul Final Four al Cupei României (m) începe sâmbătă, la Brașov. Meciurile vor fi în direct la TVR 3

Turneul Final Four al Cupei României (m) începe sâmbătă, la Brașov. Meciurile vor fi în direct la TVR 3

By on 12 March 2022 0 3578 Views

La Brașov se vorbește limba voleiului în acest weekend. Turneul Final Four al Cupei României la volei masculin programează sâmbătă, 12 martie, semifinalele. Finala va avea loc duminică, 13 martie.

Regalul voleibalistic din sala ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov va fi deschis sâmbătă, de la ora 15.00, de meciul LAPI Dej SCM Zalău – Steaua. Conform clasamentului și evoluțiilor din acest campionat, bucureștenii par favoriți, dar așa cum avertiza și antrenorul ”roș-albaștrilor”, Sergiu Stancu, pentru zălăuani aceasta este ultima șansă de salvare a unui sezon slab pentru pretențiile unui asemenea club. În plus, Cupa României este o competiție a surprizelor.

De la ora 18.00 se vor întâlni SCMU Craiova și Arcada Galați. Gălățenii, campionii en-titre, pornesc ca favoriți, însă nu trebuie uitat că ultimul meci dintre cele două echipe, câștigat în campionat cu 3-1 de Arcada, a fost extrem de disputat și de echilibrat în cea de-a doua sa jumătate. Pentru antrenorul Arcadei, Sergiu Stancu, meciul are și o încărcătură emoțională, pentru că se dispută în orașul său natal. Conduși din teren de Laurențiu Lică, un jucător care la 42 de ani este un exemplu atât la antrenamente cât și la meciuri, oltenii speră să învingă pentru prima dată pe Arcada. Dacă vor reuși sau nu vom vedea la TVR 3, pentru că ambele partide din semifinale vor fi televizate în direct.

Marea finală va avea loc duminică, de la ora 19.00 și va fi transmisă, de asemenea, la TVR 3.

Anul acesta, turneul Final Four al Cupei României sprijină cauza Asociației Magic – copiii cu diagnostice oncologice. Pentru a le da o mână de ajutor celor aflați în nevoie, se pot face donații în conturile Asociației Magic:

IBAN RON: RO23RNCB0132142511010001

EUR: RO93RNCB0132142511010002, codul BIC: RNCB, codul SWIFT: RNCBROBU

Sau donații recurente (4 euro/ lună) prin SMS la 8864, cu mesajul SOLIDARITATE. Toți banii vor fi folosiți pentru a sprijini copiii cu diagnostice grave și familiile lor.

Federația Română de Volei mulțumește tuturor partenerilor, fără de care organizarea acestui eveniment nu ar fi fost posibilă: Primăria Municipiului Brașov, Ministerul Sportului, Edenia, Alexandrion, SCC Erbașu, Facultatea de Educație Fizică și sporturi montane din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Life Time Events, Asociația Magic, Vulturii Brașov, Bravol Brașov, TVR.

  Noutati