3 October 2023
  • 3 October 2023
  • Home
  • Noutati
  • Un meci din etapa de miercuri a Diviziei A1 (f) va fi televizat în direct la TVR 3

Un meci din etapa de miercuri a Diviziei A1 (f) va fi televizat în direct la TVR 3

By on 20 April 2022 0 754 Views

În campionatul feminin de volei al Diviziei A1 se joacă la foc continuu. Un meci din etapa de miercuri – a patra a fazei a doua a campionatului – va fi transmis în direct la TVR 3.

Iubitorii voleiului vor putea urmări în direct, de la ora 16.00, partida dintre CS Medgidia și CSM Volei Alba Blaj, o partidă în care echipa oaspete își poate asigura matematic al șaselea titlu de campioană în cazul unei victorii, indiferent de scor.

Tot în grupa 1-4, la Voluntari se vor întâlni ocupantele locurilor 3, echipa gazdă, respectiv 2, CSM Târgoviște. Întâlnirea va începe la ora 17.00.

Duel bucureștean în grupa 5-8

În grupa locurilor 5-8 avem un meci direct între echipele bucureștene din campionat, dar și pentru ocuparea locului șase: Dinamo – Rapid. În prezent, dinamovistele se află pe 6, cu trei puncte în fața giuleștencelor, care au și un meci mai mult disputat, așa că o victorie la orice scor obținută în partida care va începe la ora 18.00 le asigură poziția a șasea la finalul campionatului.

Cel de-al doilea meci din această grupă este SCMU Craiova – CSM Lugoj, care va avea loc de la ora 18.00, în sala Polivalentă din Bănie. Formația vizitatoare pornește ca favorită, nu doar pentru că e lider detașat al acestei grupe, ci și pentru că are un moral mult mai bun, dat de cele două victorii obținute sâmbătă și luni în Capitală, contra dinamovistelor și rapidistelor.

Meci decisiv pentru evitarea retrogradării în grupa 9-12

În grupa 9-12 se joacă o singură partidă, dar una în care Volei Cristina Pîrv Turda își joacă menținerea în prima divizie. Ardelencele întâlnesc pe Dacia Mioveni de la ora 12.00, la Cluj-Napoca, și sunt obligate să învingă pentru a nu retrograda. În acest moment, ele ocupă penultimul loc în clasament, la cinci puncte de Mioveni, formație care se află pe ultimul loc care asigură salvarea. Formația argeșeană are și un meci în plus disputat, contra codașei ”U” Cluj, dar dacă scădem acea victorie – e de așteptat ca și Turda să se impună în fața Clujului când se vor întâlni – tot mai are două puncte avans. Drept urmare, va fi un meci de totul sau nimic pentru ambele formații, dar presiunea mai mare este pe umerii gazdelor.

Cel de-al doilea meci al acestei grupe, ”U” Cluj – Știința Bacău, s-a disputat în devans și s-a încheiat cu victoria băcăuancelor, scor 3-1 (25-16, 23-25, 25-13, 25-18).

  Noutati