4 October 2023
  • 4 October 2023
  • Home
  • Noutati
  • Victorii pentru CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj în ultima etapă a Ligii Campionilor. Ambele echipe vor juca în sferturile Cupei CEV

Victorii pentru CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj în ultima etapă a Ligii Campionilor. Ambele echipe vor juca în sferturile Cupei CEV

By on 8 February 2023 0 397 Views

Seară minunată pentru voleiul românesc în Liga Campionilor. Atât CSM Volei Alba Blaj, cât și CSM Târgoviște au învins în ultimele meciuri din grupe și s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV.

În ultimul meci al grupei B a Ligii Campionilor, CSM Volei Alba Blaj era obligată să câștige ultimul meci din serie pentru a ocupa locul 3, care duce în sferturile Cupei CEV. Iar victoria a venit, spre marea bucurie a fanilor care au însoțit echipa la Târgu Mureș, locul unde își dispută campioana meciurile europene de acasă. Astfel, Volei Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-1 (25-23, 25-20, 24-26, 25-16) în fața formației ucrainene Prometei Dnipro și a terminat pe locul 3 în clasament, câștigându-și dreptul de a evolua în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Volei Alba Blaj și hora bucuriei (FOTO: Facebook/ Volei Alba Blaj)

În Grupa E, CSM Târgoviște era deja calificată matematic în sferturile Cupei CEV, însă a tratat cu mare seriozitate și ultimul meci din Liga Campionilor, cu formația bulgară Marița Plovdiv. Și victoria a revenit vicecampioanei României cu scorul de 3-0 (25-18, 25-10, 26-24), aceasta fiind prima victorie obținută pe propriul teren de formația din Târgoviște în istoria participărilor în Liga Campionilor.

CSM Târgoviște a încheiat cu o victorie participarea în Liga Campionilor (FOTO: Facebook/ CSM Târgoviște)