1 December 2023
  • 1 December 2023
  • Home
  • Noutati
  • Vineri, meci în direct pe TVR3: Dinamo – Steaua, în play-off-ul Diviziei A1

Vineri, meci în direct pe TVR3: Dinamo – Steaua, în play-off-ul Diviziei A1

By on 8 April 2022 0 734 Views

Divizia A1 la volei masculin programează vineri primul meci din etapa a patra a play-off-ului, grupa 1-4. Un derby de tradiție, Dinamo – Steaua, care va fi în direct la TVR 3, de la ora 16.00.

Dinamo și Steaua se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon. Dacă în sezonul regulat fiecare echipă s-a impus în minimum de seturi pe propriul teren, în prima etapă a play-off-ului, dinamoviștii au câștigat cu 3-1 în sala ”Mihai Viteazul”, aceea fiind victoria care i-a readus pe locul secund în clasament, poziție pe care o ocupă și acum.

Steaua este singura echipă din grupa 1-4 care nu a câștigat nici un meci din cele trei disputate până acum, plătind tribut accidentărilor jucătorilor săi. Drept urmare, a căzut de pe locul 2 pe 4 – e la un punct în spatele formației de pe trei, SCMU Craiova, și la trei în urma dinamoviștilor. Drept urmare, partida de vineri chiar se anunță una foarte importantă și spectaculoasă, aceasta fiind ultima șansă a steliștilor de a mai spera la locul secund.

Cel de-al doilea meci din etapa a patra a grupei 1-4 va avea loc sâmbătă, la Craiova, de la ora 18.00, între formația locală, SCMU, și echipa care a cucerit deja matematic titlul de campioană, Arcada Galați.

  Noutati